Kilimanjaro
image
image
image


Om oss

JD Safaris, under ledning av Johan Josephson, sina team och partners i Sverige, Tanzania och Zambia - är ett gammalmodigt safariföretag med samtida bevarande ideal.

Spänningen i att dela sitt älskade Afrika är fortfarande lika nytt och spännande som det var förr när Johan som barn spenderade sin tid på sina föräldrars afrikanska ranch, eller när han som vuxen arbetade med att utveckla och utbilda de infödda inom agroforestry, naturvård och jakt.

JD Safaris stöder aktivt principen genom att utnyttja Afrikas naturresurser på ett hållbart och långsiktigt sätt, genom högkvalitet turism med så lite påverkan som möjligt. "Miljö intelligent" turism är ingenstans en så viktig fråga som i Afrika. Alla safaris och safariprogram har utvecklats i samarbete med safari ”outfitters” som är dedikerade till att bevara Afrikas värdefulla och unika resurser. Samtliga loger och läger har byggts med absolut minimal påverkan på den lokala faunan och floran och alla läger är verksamma under diktatet - godkända viltförvaltningar. JD Safaris vill inte tillgodose massorna, utan håller sina paket exklusivt med konkurrenskraftiga priser där de lyssnar på sina kunders önskemål för att tillåta sig att ge sina gäster den bästa service de förtjänar - Johans's önskan är att dela sina drömmar och äventyr med resenärer från alla delar av världen.

Genom att ha bott i Tanzania och Zambia i många år har Johan många spännande äventyr, exotiska sevärdheter och underbara resor att dela med sig utav, dessa tog honom från längden till bredden av Afrikas mystiska kontinent ..., inte bara som en hemvist utan också som turist, så han förstår dina förväntningar och önskemål! Som ”fan” av Afrika, stöder JD Safaris bevarandet av länderna de verkar i och donerar överskottet till lokala verksamheter som får befolkningen, skolorna, barnhemmen eller de inhemska projekten att utvecklas för att betala tillbaka till de infödda. De har kunskapen, erfarenheten och förståelsen för Afrika som är nödvändig för att göra din safari upplevelse som ingen annan. Johan övervakar personligen arrangemangen när han inte kan vara på plats, och har ständig växelverkan med de företag som han samarbetar med, vilket gör JD Safaris till ett unikt företag som ger sina gäster något som de har drömt om mycket länge.

image
image


Top