Kilimanjaro
image
image
image


Jaktresor till Afrika

Jaktresor till Tanzania och Zambia innebär alltid en hög täthet av djur, inklusive en stor koncentration av mycket goda troféer. All jakt är väl reglerat och förvaltas av sträng lagstiftning.
  Detta bidrar till att Tanzania är den afrikanska nation som har högst antal lejon, minst hälften av lejonpopulationen på hela kontinenten. Dessutom är Tanzania också det land med högst koncentration av elefanter.
 På våra jaktresor i Afrika jagar vi främst i tre olika distrikt i Tanzania; söder, norr och väster. Vi ansvarar också för kontrollen av jaktmarken, antingen direkt eller genom våra partners. Jakt i Zambia sker oftast på de sällsynta antiloperna Black Lechwe och Kafue Lechwe, men också annat vilt.

Jakt

JD Safari är noga med att ge er en jaktresa i Afrika av unik klass på frilevande djur. Hägnjakt kan erbjudas, men är inte något vi tror att många av de jägarna som vill uppleva en riktig jakt i Afrika vill ägna sig åt i huvudsak.
  Därför är våra jaktresor uppbyggda i huvudsak på jakt i viltrika områden som inte är omgärdade av hägn - där vi bedriver smygjakt på alla de arter som våra områden kan erbjuda, närmare bestämt 42st exlusive fågeljakt.

Jakt

Vi erbjuder paket av sammansatta viltslag som passar er önskan! Kort sagt: Ni önskar och vår uppgift är att leverera en unik upplevelse med spänning på Afrikas högvilt, på de dagar ni vill ha till ert förfogande.

Karta
image

Alla priser inkluderar:
Internationellt flyg, transfer från flygplats till jaktområdet, boende med helpension och bar, jakt med professionell jägare, trackers, skinners, all transport under jakten, transport av troféer till lokal konservator, behandling av troféer i campen, importtillstånd för vapen eller lånevapen, lokal moms och daglig tvättservice.

Vår styrka är att sammansätta paket för alla önskemål och viltslag på er Afrikajakt. Så välkommen att ta kontakt med oss,vi vill ge er något utöver det vanliga!
Safari bil


Börja jaga - allt för dig som vill börja jaga

www.hagelgevar.se  


image
image


Top