Kilimanjaro
image
image
image


Fiskeresor

Ö -romantik inklusive fiskeresa

Zanzibar
Fiskeresor till Zanzibar i Afrika är ingen hemlighet längre och är en av de främsta av ö destinationer världen över. Denna exotiska ö är ett surrande med fantastiska turistmål tillgängliga för alla. Det vänder sig till alla grupper. Historia, kultur, livsstil, arkitektur och naturlig skönhet är alla bevarade i en blandning av sport, nöje, party och oändligt många aktiviteter för att skapa en destination med något för alla.
 Vi vågar lova att du inte ångrar en semester på Zanzibar och kommer säkerligen vilja återvända. En 3-dagars vistelse är minimum, men ”akta dig” för många besökare blir kvar i flera veckor! Zanzibar är vatten och luft full av romantik.

Pemba Pärlor
Pemba Island är den perfekta smekmånad destinationen. I motsats till angränsande Zanzibar är det avskilt och  besöks inte av många turister. Det erbjuder också det bästa Afrika fiske i Indiska oceanen. Dykningen är oslagbar och stränderna gudomliga.
 Det är den ledande tillverkaren av kryddnejlika i hela världen och Pembas livsstil har förändrats mycket sedan den arabiska handelsdagarna på 1800-talet. Tjurfäktning i Pemba Style är ett måste att se. Ta minst 2 - 3 nätter för att uppleva denna pärla i Indiska oceanen.

Mafia
Är en välkänd Big Game Fishing destination av alla fiskeresor. Utanför kusten i Kilwa ligger denna lilla ö. Om du verkligen vill komma bort och förvänta dig att inte möta någon turist, då är Mafia platsen. Vattnet är en del av ett skyddat Marine Park och har ett mycket unikt marint liv. Dugongen, sköldpaddan, rocka är några av de olika stora arter som är rikliga i dessa vatten.
 De du främst bör uppleva är stranden, de marina livet, planteringarna, vandringslederna och mangroven. Syftet skall vara att koppla av och njuta!
image
image


Top